Poetsen van kantoren

Dak ontmossen Aartselaar

Dak ontmossen Aartselaar is een van de belangrijkste dakmosverwijderingsbedrijven in Vlaanderen . Wij bieden een goedkope manier om uw dak permanent vrij te houden van mos, korstmossen en algen. Niet alleen is het 100% effectief, maar het is ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Dak ontmossen Aartselaar

Wij bieden ook een oprit hogedrukreiniging, opnieuw schuren en afdichting service.  Wij zijn een gevestigd bedrijf in Aartselaar, dat sinds 2002 onze dakreinigings- en reparatieservice van topkwaliteit biedt. We komen de ladder pas af als we weten dat alles volgens een uitzonderlijk hoge standaard is afgewerkt.

Dakreiniging is de procedure van het verwijderen van schimmel, algen, meeldauw, mos, korstmossen en algen van daken met een verscheidenheid aan toepassingen. Dit kan het reinigen van oxidatie op metalen daken omvatten om de groei van zwarte roet (roest) en watergeboren algengroei te voorkomen, zoals groene bladalgen (cysten). Reiniging kan ook de nuttige levensduur van een dak uitbreiden. Roofreiniging omvat vaak een dak behandelen om alle organische verontreinigende stoffen te verwijderen en het voor een langere periode schoon te houden. Er zijn veel soorten reinigingsmethoden, waaronder drukwas, met behulp van een drukwasser, het harken, schrapen, afstoffen met een bezem, met behulp van een vacuüm, of een combinatie daarvan, die vaak worden gebruikt om daken in residentiële en commerciële toepassingen te reinigen.

Als het dakreiniging niet alle bestaande mosgroei verwijdert, moet deze worden vervangen door een goede biologische mosbeheeroplossing. In het verleden kon mosgroei op het dak gemakkelijk worden verwijderd met een vlam of een sterk chemisch reinigingsmiddel. Tegenwoordig zijn er een verscheidenheid aan synthetische en organische materialen beschikbaar om dakmosgroei te voorkomen. Deze materialen omvatten rubberen harsen, polyethyleencoatings en andere oplossingen die de structuur van het dak niet beschadigen.

Voor gebieden met een hoge vocht- en mosgroei, zoals rond een zwembad, kan een lagedrukreinigingstechniek worden gebruikt. Een reinigingssysteem met lage druk omvat het spuiten van het dak met lage drukwater. Dit water kan in een canister worden gepompt en vervolgens op de bemoste gebieden worden gesproeid. Deze methode kan worden gecombineerd met een skimmer als lage druk geen praktische optie is. Als dit skimming te duur is, is het vaak mogelijk om de druk op het dak te verminderen met een kleine ballast of een ventilator die is aangesloten op de watertoevoer.

Het dak schoonmaken Als er ijs wordt gedammend is niet alleen ongemakkelijk het kan ook schade aan uw huis veroorzaken. Omgaan met ijsdammen is moeilijk terwijl ze zich vormen als sneeuw snel smelt in de warmere temperaturen en bevriest opnieuw wanneer de temperatuur daalt. Dit betekent dat de ijsdam over een langere periode vormt. Dit is een langzaam proces, maar kan leiden tot uitgebreide schade aan uw huis, indien niet vastgemaakt en niet-gecontruiseerd.

Veel huiseigenaren verwaarlozen om te controleren op tekenen van schade bij het uitvoeren van een mechanisch dakreinigingsproces. Dit is vaak te wijten aan het feit dat de symptomen niet meteen duidelijk zijn. Wanneer u opleverde shingles of ander bewijs van een schimmel- of mosinfectie, moet u contact opnemen met een professional die het probleem kan identificeren en effectieve oplossingen kunnen bieden.

Je moet altijd zorgen voor het maken van dakreiniging in een goed geventileerd gebied. Mold en meeldauwsporen kunnen in de lucht zijn en kunnen zich snel verspreiden naar andere delen van uw huis. Wanneer u het dakreiniging uitvoert, houdt u ramen en deuren open, zodat schimmel en meeldauw tijdens het hele huis kunnen worden gedispergeerd. Draag ook een masker en handschoenen zodat u uw handen kunt beschermen tegen elke schimmel. Als het probleem erg slecht is, moet u mogelijk de getroffen gebieden isoleren en het huis ontluchten om de malsporen te elimineren.

Hoeveel kost dakreiniging?

Om een offerte te krijgen voor het dak ontmossen  of reinigen van uw dak, kunt u contact met ons opnemen. Alle daken zijn verschillend, dus het beste is om eerst met ons te overleggen. Als u ons een foto van uw dak kunt mailen, helpt dat ons om sneller een offerte te kunnen maken.

Mos verwijderen op daken

Mossen, korstmossen en algen zijn een grote onderhoudsprobleem in het Verenigd Koninkrijk. Deze uitwendige groei vermindert drastisch de levensduur van de dakpannen waarop ze groeien en geeft aanleiding tot problemen van water penetratie.

Mos beschadigt niet alleen uw dakpannen, maar veroorzaakt ook erosie van de mortelvoegen in uw valleien, nokken en schoorstenen. Mossen groeien ook onder de dakpannen en veroorzaken capillaire aantrekking van regenwater met daklekkage tot gevolg.